UHMWPE cut-tahan jeung maké-tahan lawon (cut-tahan lawon, lawon industri, maké-tahan lawon)

UHMWPE cut-tahan jeung maké-tahan lawon (cut-tahan lawon, lawon industri, maké-tahan lawon)

Katerangan pondok:

Mangpaat: pakean tahan potong, koper tahan potong, pakean tahan tusuk, pakean pagar, pakean olahraga laju, pakean balap.

bahan: 100% UHMWPE braided atawa dicampur braided

Tingkat panyalindungan: EN 388/ANSI 105


Rincian produk

Tag produk

pedaran pondok

Mangpaat: pakean tahan potong, koper tahan potong, pakean tahan tusuk, pakean pagar, pakean olahraga laju, pakean balap.
bahan: 100% UHMWPE braided atawa dicampur braided
Tingkat panyalindungan: EN 388/ANSI 105
rubak: 1,6-2,4 méter
Panjangna: 50m / 100m * ngagugulung
Kaayaan aplikasi lawon ayeuna pisan nangtang, janten paménta pikeun lawon fungsional anu langkung kaku sareng awét ningkat unggal dinten.Lawon diwajibkeun awét, tahan ngagem, tahan motong, sareng tahan cimata.
Paménta pikeun ngahontal efisiensi anu langkung luhur sareng ningkatkeun téknologi nempatkeun tungtutan anu langkung luhur dina seueur aspék industri lawon.Lawon kalayan serat poliétilén beurat molekul ultra luhur salaku bahan baku utama nyayogikeun solusi anu hadé pikeun nyumponan kabutuhan khusus, ngandelkeun sipat mékanis anu saé pikeun ngahontal aplikasi lawon anu canggih.

Ngabandingkeun kinerja processing sababaraha serat-kinerja tinggi:

variétas serat / kinerja Processing

Serat UHMWPE

Aramid 29

Aramid 49

Serat karbon (kakuatan luhur)

Serat karbon (modulus luhur)

Résistansi ngagem (jumlah siklus dugi ka gagal)

>110×103

> 9,5 × 103

> 5.7×103

20

120

Résistansi bending (jumlah siklus dugi ka gagal)

>240×103

> 3.7×103

> 4.3×103

5

2

Kakuatan kolusi (g/d)

10-15

6-7

6-7

0

0

Kakuatan ring (g/d)

12-18

10-12

10-12

0.7

0.1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    UHMWPE lawon sisikian datar

    Fishing line

    Tali pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamén

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE cut-tahan

    UHMWPE mesh

    UHMWPE bolong

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat pondok

    Color UHMWPE filament

    Warna UHMWPE filamén