Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

85698f4e

Profil Perusahaan

Yangzhou Huidun Téhnologi Co., Ltd.diadegkeun dina 2021 sareng ayana di ibukota kanal anu indah di dunya-Yangzhou.Komitmen pikeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung suplai ultra-tinggi molekular beurat poliétilén (UHMWPE) filaments, UD fabrics, 100% UHMWPE fabrics serat, cut-tahan fabrics, UHMWPE yarns, bullet-bukti jeung produk tahan tusuk, jsb Urang bisa nyadiakeun 20-4800D serat UHMWPE bodas, 3-76mm UHMWPE serat pokok, serat UHMWPE warni, (S / Z) twisted serat UHMWPE, rupa maké-tahan, motong, tusukan, sarta lawon UHMWPE tahan cimata.Serat UHMWPE loba dipaké dina aerospace, bulletproof Armored produk UD,-kakuatan tinggi tali lightweight, sutures médis, garis fishing-kakuatan tinggi, jaring aquaculture laut jero, sarung tahan cut, pakean tooling husus jeung produk lianna.

serat UHMWPE mangrupakeun salah sahiji tilu serat kinerja tinggi (serat karbon, serat aramid sarta serat UHMWPE) di dunya, Ieu oge serat kakuatan pangluhurna di dunya, kalawan kakuatan tinggi, beurat hampang, modulus tinggi, résistansi korosi sarta termal tinggi. konduktivitas.Kinerja unik na digabungkeun jeung aplikasi terminal pakait bisa ngaganti bahan serat kimiawi tradisional, nyata ngaronjatkeun kinerja sarta hirup produk, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kaamanan, sarta ngahontal indéks kinerja ultra-luhur yén bahan serat kimia tradisional teu bisa. ngahontal.

Waktosna robih unggal dintenna, sareng syarat anu langkung luhur diteruskeun pikeun panalungtikan sareng aplikasi produk serat kimia, digabungkeun sareng pamekaran anu kuat tina industri tekstil internasional sareng Cina, dirojong ku basa tékstil serat kimia panglegana-Yizheng Chemical Fiber. , di-jero strengthening gawé babarengan jeung sagala rupa universitas, ngaliwatan lembaga panalungtikan ilmiah sarta Panalungtikan ngeunaan pabrik modern, sanggeus otorisasi CTC jeung tés SGS, ngaronjatkeun produk diperlukeun ku konsumén téh arah urang.Urang ngumpulkeun kakuatan urang pikeun nyadiakeun panyalindungan kuat.

aboutus (1)
aboutus (2)

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.


produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

UHMWPE lawon sisikian datar

Fishing line

Tali pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamén

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE cut-tahan

UHMWPE mesh

UHMWPE bolong

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat pondok

Color UHMWPE filament

Warna UHMWPE filamén