Warta

  • Kumaha carana ngahontal Tujuan Dua Karbon

    Salaku tanggepan kana parobahan iklim, nagara kuring parantos nyayogikeun komitmen anu serius sapertos "narékahan pikeun puncak émisi karbon dioksida ku 2030 sareng narékahan pikeun ngahontal nétralitas karbon ku 2060".Dina laporan pagawéan pamaréntah taun ieu, "ngalakukeun padamelan anu saé pikeun puncak karbon sareng netralitas karbon̶...
    Maca deui
  • Rupa-rupa kelir lawon UHMWPE

    lawon ieu boga aplikasi poténsi countless.Hal ieu utamana dipaké pikeun nyieun pakean tahan cut, ngajaga professional kaamanan tanah air, kayaning penegak hukum, panjara, sarta kaamanan swasta sarta perwira imigrasi, kitu ogé pagawé angkutan umum ti cut / slash patali i ...
    Maca deui
  • Katalog Produk

    Maca deui
  • Tali UHMWPE

    Serat poliétilén beurat molekul ultra luhur (UHMWPE) gaduh kakuatan anu paling luhur diantara serat kimia, sareng tali anu didamel tina aranjeunna laun-laun ngagentos tali kawat baja tradisional.Salaku serat berteknologi tinggi, serat UHMWPE ngagaduhan sipat komprehensif anu saé.Pikeun ngajantenkeun langkung saé dilarapkeun kana c...
    Maca deui
  • Sarat tina Olimpiade Usum tiis lagu speed skating seragam

    Anyar-anyar ieu, Olimpiade Usum tiis di ayun pinuh.Sajauh ieu, nagara urang geus meunang 3 emas jeung 2 pérak, ranking kalima.Saméméhna, kompetisi skating speed lagu pondok sakali ngahudangkeun diskusi dipanaskeun, sarta speed skating 2000-méteran speed skating pondok relay ushered dina medali emas munggaran.The...
    Maca deui
  • Wilujeng taun énggal

    Yangzhou Huidun Technology Co., Ltd..
    Maca deui
  • UHMWPE Serat pondok

    Serat poliétilén beurat molekul ultra luhur nyaéta serat kinerja tinggi anu pangkuatna sareng hampang di dunya.Kakuatan spésifikna didaptarkeun salaku anu munggaran tina tilu serat berkinerja tinggi utama di dunya.Ieu mangrupakeun-kakuatan tinggi jeung tinggi-mode serat dijieun ku ranté fléksibel makromolekul ...
    Maca deui
  • Nonferrous serat poliétilén beurat molekul ultra luhur

    Nonferrous serat poliétilén beurat molekul tinggi ultra mangrupakeun produk aditif berwarna saméméh spinning, kalawan kakuatan tinggi na modulus tinggi, warna caang, euweuh leungitna warna, fitur ramah lingkungan, nyadiakeun produk richer pikeun widang husus tina tali bolong, lawon, sarung anti motong. .
    Maca deui
  • UHMWPE cut-tahan jeung maké-tahan lawon

    Kaayaan aplikasi lawon ayeuna pisan nangtang, janten paménta pikeun lawon fungsional anu langkung kaku sareng awét ningkat unggal dinten.Lawon diwajibkeun awét, tahan ngagem, tahan motong, sareng tahan cimata.Paménta pikeun ngahontal efisiensi anu langkung luhur sareng dina ...
    Maca deui
  • UHMWPE Staple Fibe

    Serat pokok poliétilén beurat molekul ultra luhur diolah tina filamén.Ieu ngawengku léngkah prosés handap: crimping nu ultra-luhur molekular beurat poliétilén filamén;milih panjang anu pas, sareng nyéépkeun kebat filamén anu dikepung ngalangkungan alat atanapi dipotong kana s...
    Maca deui
  • Naon sutra pulas?

    Naon sutra pulas?Naon pangaruh twisting?Sutra twisted ogé katelah sutra pulas ganda, sutra pulas, nyaéta sutra tunggal atawa pulas benang femoral, ku kituna pikeun ménta pulas tangtu jeung pulas deui nomer téhnologi, sarupa. pikeun ngagosok tali.Fungsi kawat pulas: (1) Ningkatkeun str...
    Maca deui
  • Mana Anu Langkung Saé, Serat Kevlar atanapi Serat PE dina Bahan?

    Kahiji, masihan subjek bubuka ringkes aramid jeung PE.Parabot serat Aramid Aramid, ogé katelah Kevlar (ngaran kimiana nyaéta phthalamide) lahir dina ahir 1960-an.Ieu mangrupakeun tipe anyar serat sintétik tinggi-tech, nu boga résistansi suhu luhur, asam sarta lalawanan alkali., Lig ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

UHMWPE lawon sisikian datar

Fishing line

Tali pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamén

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE cut-tahan

UHMWPE mesh

UHMWPE bolong

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat pondok

Color UHMWPE filament

Warna UHMWPE filamén