Taros Kami

Yangzhou Huidun Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Kamar 112, Gedong 1, Gedong Internasional Fengchang, Kacamatan Hanjiang, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Surélék

Telepon

+86-13852173212

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

UHMWPE lawon sisikian datar

Fishing line

Tali pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamén

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE cut-tahan

UHMWPE mesh

UHMWPE bolong

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat pondok

Color UHMWPE filament

Warna UHMWPE filamén