UHMWPE flat grain cloth

UHMWPE lawon sisikian datar

Fishing line

Tali pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamén

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE cut-tahan

UHMWPE mesh

UHMWPE bolong

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat pondok

Color UHMWPE filament

Warna UHMWPE filamén

Produk Kami

An pausahaan internasionalkalawan a
komitmen pikeun kustomisasi

Yangzhou Huidun Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2021 sareng ayana di ibukota kanal anu indah di dunya-Yangzhou.Komitmen pikeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung suplai ultra-tinggi molekular beurat poliétilén (UHMWPE) filaments, UD fabrics, 100% UHMWPE fabrics serat, cut-tahan fabrics, UHMWPE yarns, bullet-bukti jeung produk tahan tusuk, jsb Urang bisa nyadiakeun 20-4800D serat UHMWPE bodas, 3-76mm UHMWPE serat pokok, serat UHMWPE warni, (S / Z) twisted serat UHMWPE, rupa maké-tahan, motong, tusukan, sarta lawon UHMWPE tahan cimata.Serat UHMWPE loba dipaké dina aerospace, bulletproof Armored produk UD,-kakuatan tinggi tali lightweight, sutures médis, garis fishing-kakuatan tinggi, jaring aquaculture laut jero, sarung tahan cut, pakean tooling husus jeung produk lianna.

produk unggulan

UHMWPE flat grain cloth

UHMWPE lawon sisikian datar

Fishing line

Tali pancing

UHMWPE filament

UHMWPE filamén

UHMWPE cut-resistant

UHMWPE cut-tahan

UHMWPE mesh

UHMWPE bolong

UHMWPE short fiber yarn

UHMWPE benang serat pondok

Color UHMWPE filament

Warna UHMWPE filamén