UHMWPE lawon sisikian datar (lawon anti motong, lawon sisikian datar, lawon condong, lawon anyaman, lawon industri)

UHMWPE lawon sisikian datar (lawon anti motong, lawon sisikian datar, lawon condong, lawon anyaman, lawon industri)

Katerangan pondok:

Paké:helm, pakean bulletproof, pakean anti tusukan, dampal suku anti tusukan, panerapan outdoor, alat pelindung pribadi, jsb

warna:Bodas, hideung, beureum, jsb. (bisa disesuaikan)

spésifikasi:90gsm / 130gsm / 160gsm / 180gsm / 200gsm / 300gsm

pakét:50 m / 100 m * polumeu


Rincian produk

Tag produk

pedaran pondok

Paké:helm, pakean bulletproof, pakean anti tusukan, dampal suku anti tusukan, panerapan outdoor, alat pelindung pribadi, jsb
warna:Bodas, hideung, beureum, jsb. (bisa disesuaikan)
spésifikasi:80gsm / 120gsm / 180gsm / 200gsm / 220gsm / 300gsm
pakét:50 m / 100 m * polumeu

indikator produk

modél

Jenis serat

konstruksi lawon

dénsitas

legana

kandelna

Beurat

g/㎡

arah warp

sakuliah warp

ranté

panyawat

H200D-PE90

200D

200D

anyaman polos

22

17.5

100-3000

0.21

90

H400D-PE130

400D

400D

anyaman polos

14

14

100-3000

0.25

130

H600D-PE200

600D

600D

anyaman polos

15.5

12

100-3000

0.42

200

H800D-PE160

800D

800D

anyaman polos

9.5

8.5

100-3000

0.39

160

H1000D-PE200

1000D

1000D

anyaman polos

10

9

100-3000

0.48

200

H1500D-PE300

1600D

1600D

anyaman polos

9

7.5

100-3000

0.72

300

H3000D-PE400

3000D

3000D

anyaman polos

3

3

100-3000

0.88

400

ciri produk

Kakuatan spésifik tinggi, modulus spésifik tinggi.Kakuatan spésifik langkung ti sapuluh kali tina kawat bagian anu sami, kadua ukur kana modulus spésifik.
Kapadetan serat anu rendah sareng tiasa ngambang.
Elongation narekahan low jeung kakuatan sesar badag, nu miboga kamampuh nyerep énergi kuat, sahingga boga résistansi dampak beredar sarta lalawanan motong.
Radiasi anti UV, neutron-buktina jeung γ -ray pencegahan, leuwih luhur ti nyerep énergi, permitivitas low, laju transmisi gelombang éléktromagnétik tinggi, sarta kinerja insulating alus.
Résistansi korosi kimiawi, résistansi ngagem, sareng umur defleksi anu panjang.

Performance Fisik

Kapadetan: 0.97g/cm3.Kapadetan langkung handap tibatan cai sareng tiasa ngambang dina cai.
Kakuatan: 2.8 ~ 4N/tex.
Modulus awal: 1300~1400cN/dtex.
Elongation sesar: ≤ 3.0%.
Résistansi panas tiis éksténsif: kakuatan mékanis tangtu handapeun-60 C, résistansi suhu diulang 80-100 C, bédana suhu, sareng kualitas panggunaan tetep teu robih.
Énergi nyerep dampak ampir dua kali luhur serat counteraramide, kalawan résistansi maké alus sarta koefisien gesekan leutik, tapi titik lebur dina stress ngan 145 ~ 160 ℃.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    UHMWPE lawon sisikian datar

    Fishing line

    Tali pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamén

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE cut-tahan

    UHMWPE mesh

    UHMWPE bolong

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat pondok

    Color UHMWPE filament

    Warna UHMWPE filamén