Ultra luhur beurat molekul poliétilén benang serat pondok

Ultra luhur beurat molekul poliétilén benang serat pondok

Katerangan pondok:

Poliétilén beurat molekul ultra luhur ayeuna mangrupikeun kakuatan spésifik sareng modulus spésifik pangluhurna di dunya, anyaman ku poliétilén kalayan beurat molekul 3 juta ~ 6 juta.Kamampuhan nyerep anu kuat sareng résistansi dampak, résistansi motong, résistansi radiasi ultraviolét, résistansi korosi kimiawi, sareng umur defleksi anu panjang.Ngagunakeun poliétilén beurat molekul ultra-tinggi benang serat pondok tur benang pikeun ngaronjatkeun kakuatan benang, jeung wol spinning ngarasakeun tangtu, kontak nyaman, dipaké pikeun sarung anti motong, lawon anti motong, bahan tahan maké jeung lawon industri.


Rincian produk

Tag produk

pedaran pondok

Poliétilén beurat molekul ultra luhur ayeuna mangrupikeun kakuatan spésifik sareng modulus spésifik pangluhurna di dunya, anyaman ku poliétilén kalayan beurat molekul 3 juta ~ 6 juta.Kamampuhan nyerep anu kuat sareng résistansi dampak, résistansi motong, résistansi radiasi ultraviolét, résistansi korosi kimiawi, sareng umur defleksi anu panjang.Ngagunakeun poliétilén beurat molekul ultra-tinggi benang serat pondok tur benang pikeun ngaronjatkeun kakuatan benang, jeung wol spinning ngarasakeun tangtu, kontak nyaman, dipaké pikeun sarung anti motong, lawon anti motong, bahan tahan maké jeung lawon industri.

ciri produk

Benang serat pondok boga rasa wol spinning, nyieun produk tiis ngarasa nyaman.
Produk benang serat pondok kakuatan tinggi, ngajantenkeun produk langkung tahan ngagem, ningkatkeun kamampuan panyalindungan.
Benang serat pondok sareng nilon, poliéster, serat kaca sareng produk anu dicampur, gaya anu béda-béda.

indikator produk

proyék

UHMWPE

(90%, 13S)

UHMWPE/PET

(90%,20S)

UHMWPE/PET

(90%,24S)

UHMWPE/PET

(90%,40S)

kakuatan megatkeun CN / dtex

8.93

9.65

9.72

9.81

kakuatan putus cv%

13.2

13.5

12.9

11.8

 elongation dina putus%

5.6

5.8

5.0

4.7

elongasi dina putus cv%

8.3

8.5

9.2

6.9

serat angka CV%

12.6

12.2

11.9

11.5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    UHMWPE lawon sisikian datar

    Fishing line

    Tali pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamén

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE cut-tahan

    UHMWPE mesh

    UHMWPE bolong

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat pondok

    Color UHMWPE filament

    Warna UHMWPE filamén