Serat pondok poliétilén beurat molekul ultra luhur

Serat pondok poliétilén beurat molekul ultra luhur

Katerangan pondok:

Serat poliétilén beurat molekul ultra luhur nyaéta serat kinerja tinggi anu pangkuatna sareng hampang di dunya.Kakuatan spésifikna didaptarkeun salaku anu munggaran tina tilu serat berkinerja tinggi utama di dunya.Ieu mangrupakeun-kakuatan tinggi na tinggi-mode serat dijieun ku makromolekul ranté fléksibel sanggeus Advent of aramid jeung serat karbon.Ultra tinggi molekular beurat poliétilén serat pondok nyaéta ku rolling ultra luhur beurat molekular poliétilén filamén, nyieun produk ngabogaan kinerja aslina tina mengembang, produksi spinning, utamana dipaké dina widang tekstil husus, Pikeun lawon denim jeung produk benang pakean pelindung, tapi ogé dipaké pikeun ningkatna beton pikeun ngaronjatkeun kinerja seismik, sarta fastness struktural jalan, sasak, imah.


Rincian produk

Tag produk

pedaran pondok

Serat poliétilén beurat molekul ultra luhur nyaéta serat kinerja tinggi anu pangkuatna sareng hampang di dunya.Kakuatan spésifikna didaptarkeun salaku anu munggaran tina tilu serat berkinerja tinggi utama di dunya.Ieu mangrupakeun-kakuatan tinggi na tinggi-mode serat dijieun ku makromolekul ranté fléksibel sanggeus Advent of aramid jeung serat karbon.Ultra tinggi molekular beurat poliétilén serat pondok nyaéta ku rolling ultra luhur beurat molekular poliétilén filamén, nyieun produk ngabogaan kinerja aslina tina mengembang, produksi spinning, utamana dipaké dina widang tekstil husus, Pikeun lawon denim jeung produk benang pakean pelindung, tapi ogé dipaké pikeun ningkatna beton pikeun ngaronjatkeun kinerja seismik, sarta fastness struktural jalan, sasak, imah.

ciri produk

Serat pondok kakuatan denhigh rupa, bisa dipaké pikeun semén jeung bahan bertulang lianna.
Bagian cross husus serat pondok, lemes sareng tiis, spinning alus.
Kasaragaman serat pondok saé, kalayan tingkat curl anu tangtu, pikeun ngagampangkeun produksi sareng pamrosésan salajengna.
Éta tiasa dicampur sareng benang katun sareng benang poliéster, kalayan nganggap kakuatan sareng kanyamanan produk olahan.

indikator produk

Serat stapel pikeun tulangan (Fineness dtex/panjangna mm)

Serat stapel pikeun spinning (Fineness dtex/panjangna mm)

1.21*6

1.21*12

1.21*38

1.21*51

1.21*76

1.91*6

1.91*12

1.91*38

1.91*51

1.91*76

spésifikasi husus bisa maréntahkeun, kuantitas urutan minimum leuwih ti 500kg

 

proyék

hasil tés

1.91dtex * 38/51mm

1.21dtex * 38/51mm

dénsitas liniér dtex

1.86

1.23dtex

kakuatan megatkeun cn / dtex

29.62

32.29

elongation dina putus%

5.69

5.32

modulus awal cn/dtex

382.36

482.95

Jumlah volume cm

7

7


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    UHMWPE lawon sisikian datar

    Fishing line

    Tali pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamén

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE cut-tahan

    UHMWPE mesh

    UHMWPE bolong

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat pondok

    Color UHMWPE filament

    Warna UHMWPE filamén