Utas jahit poliétilén beurat molekul ultra luhur

Utas jahit poliétilén beurat molekul ultra luhur

Katerangan pondok:

Paké:Tekstil anu kuat, lawon tahan ngagem

warna:Bodas, hideung, beureum, Konéng, héjo, warna kopi lampu, jsb.

spésifikasi:100D / 200D / 400D / 1000D / 1500D Lapis anyaman (disesuaikeun)

pakét:200/500 m * polumeu


Rincian produk

Tag produk

pedaran pondok

.Kakuatan spésifik tinggi, modulus spésifik tinggi.Kakuatan spésifik langkung ti sapuluh kali tina kawat bagian anu sami, kadua ukur kana modulus spésifik.
.Kapadetan serat anu rendah sareng tiasa ngambang.
.Elongation narekahan low jeung kakuatan sesar badag, nu miboga kamampuh nyerep énergi kuat, sahingga boga résistansi dampak beredar sarta lalawanan motong.
.Radiasi anti UV, neutron-buktina jeung γ -ray pencegahan, leuwih luhur ti nyerep énergi, permitivitas low, laju transmisi gelombang éléktromagnétik tinggi, sarta kinerja insulating alus.
.Résistansi korosi kimiawi, résistansi ngagem, sareng umur defleksi anu panjang.

kinerja fisik

.Kapadetan: 0.97g/cm3.Kapadetan langkung handap tibatan cai sareng tiasa ngambang dina cai.
.Kakuatan: 2.8 ~ 4N/tex.
.Modulus awal: 1300~1400cN/dtex.
.Elongation sesar: ≤ 3.0%.
.Résistansi panas tiis éksténsif: kakuatan mékanis tangtu handapeun-60 C, résistansi suhu diulang 80-100 C, bédana suhu, sareng kualitas panggunaan tetep teu robih.
.Énergi nyerep dampak ampir dua kali luhur serat counteraramide, kalawan résistansi maké alus sarta koefisien gesekan leutik, tapi titik lebur dina stress ngan 145 ~ 160 ℃.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk unggulan

    UHMWPE flat grain cloth

    UHMWPE lawon sisikian datar

    Fishing line

    Tali pancing

    UHMWPE filament

    UHMWPE filamén

    UHMWPE cut-resistant

    UHMWPE cut-tahan

    UHMWPE mesh

    UHMWPE bolong

    UHMWPE short fiber yarn

    UHMWPE benang serat pondok

    Color UHMWPE filament

    Warna UHMWPE filamén